Author Topic: Search function problems anyone??  (Read 1437 times)

Offline Pegasus

  • NCC
  • Administrator
  • forum hero
  • *****
  • Posts: 1723
Search function problems anyone??
« on: November 20, 2015, 02:23:08 am »
Hi All,

Would you please let us know on this thread of any problems you are having with the search function - if any.

Thank you, Pegasus

Online Madness

  • forum star
  • ****
  • Posts: 531
Re: Search function problems anyone??
« Reply #1 on: November 20, 2015, 06:50:30 am »
Whatever I search for comes back with 'no results found'

Offline Juan

  • player
  • **
  • Posts: 95
  • Matienzo Caves Project
    • Matienzo Caves Project
Re: Search function problems anyone??
« Reply #2 on: November 20, 2015, 08:44:12 am »
Whatever I search for comes back with 'no results found'
Same for me

Online JasonC

  • junky
  • ****
  • Posts: 858
  • KCC
Re: Search function problems anyone??
« Reply #3 on: November 20, 2015, 08:56:31 am »
Works for me (using Chrome, if it matters)

Offline Cap'n Chris

  • forum hero
  • *****
  • Posts: 12041
Re: Search function problems anyone??
« Reply #4 on: November 20, 2015, 09:07:14 am »
Whatever I search for comes back with 'no results found'
Same for me

And me, using Mozilla.

Offline pwhole

  • forum hero
  • *****
  • Posts: 1238
  • TSG, PDMHS
    • Phil Wolstenholme website
Re: Search function problems anyone??
« Reply #5 on: November 20, 2015, 09:51:03 am »
Using IE 11, I'm getting no results for any term entered.

Offline kay

  • Not a
  • forum hero
  • *****
  • Posts: 2534
Re: Search function problems anyone??
« Reply #6 on: November 20, 2015, 10:28:22 am »
It's working as normal for me using Firefox. In other words, if I put Katnot into the box I get the same result as if I typed into the google search box the phrase Katnot site:.ukcaving.com
getstats - A society in which our lives and choices are enriched by an understanding of statistics. Go to www.getstats.org.uk for more information

Offline Pegasus

  • NCC
  • Administrator
  • forum hero
  • *****
  • Posts: 1723
Re: Search function problems anyone??
« Reply #7 on: November 20, 2015, 02:58:20 pm »
The problem some were having should be fixed now.  Let me know if it isn't.  Thanks

Offline Bob Mehew

  • forum hero
  • *****
  • Posts: 1055
  • breaking knots is fun
Re: Search function problems anyone??
« Reply #8 on: November 20, 2015, 08:39:37 pm »
works OK when signed in and as guest using Firefox browser.  Also works OK as a guest in W10 Edge.  Many thanks

Offline Cap'n Chris

  • forum hero
  • *****
  • Posts: 12041
Re: Search function problems anyone??
« Reply #9 on: November 20, 2015, 08:43:38 pm »
Works for me now! :-)

Online Pete K

  • Pete Knight
  • forum hero
  • *****
  • Posts: 1225
  • Peak Instruction, DCMC, DCA, PICA, ACI, DCRO
    • Peak Instruction
Re: Search function problems anyone??
« Reply #10 on: November 20, 2015, 09:36:00 pm »
Might not be related but I could not add an image to a post tonight using Microsoft Edge. Switched to Chrome and it worked. Well the button did but my image still won't show up but that might be a Flickr issue.

Offline Juan

  • player
  • **
  • Posts: 95
  • Matienzo Caves Project
    • Matienzo Caves Project
Re: Search function problems anyone??
« Reply #11 on: November 20, 2015, 10:18:43 pm »

Online Madness

  • forum star
  • ****
  • Posts: 531
Re: Search function problems anyone??
« Reply #12 on: November 21, 2015, 12:13:48 am »
Search function is working now. Thanks for sorting it out.